IS UW ORGANISATIE VOLOP IN BEWEGING?
DAT KAN IN OLYMPIAPARK ALKMAAR!

Contact Meer informatie

Olympiapark Alkmaar

Het sportieve en recreatieve hart in de regio

Aan de westkant van Alkmaar op 8 minuten van de sfeervolle binnenstad en 15 minuten van de kust ligt een bijzonder sport en recreatiepark op een unieke plek tussen stad en strand: Olympiapark Alkmaar. De perfecte plek om te sporten, bewegen, recreëren, werken en ondernemen. Om talent te ontwikkelen en ambities waar te maken.

Door de vele faciliteiten op het gebied van sport en ontspanning (leisure), de mooie ligging aan het open duinlandschap en de uitstekende bereikbaarheid is dit een drukbezocht en aantrekkelijk gebied. Voor bezoekers én ondernemers.

Alle ruimte om te ondernemen

Sportvoorzieningen met een (boven)regionale functie, bedrijven, kantoren, scholen en maatschappelijke functies gaan al perfect samen in het Olympiapark.

Maar er is ruimte voor meer. Voor nieuwe ondernemers en initiatieven. Voor bedrijven en organisaties die zich willen vestigen in het sportieve en recreatieve hart van de regio, waar volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn en alle ruimte is om te ondernemen.

Is uw organisatie toe aan een nieuwe locatie? Heeft u plannen voor een nieuwe onderneming? Wilt u werken op een plek met uitstraling en een breed aanbod voorzieningen, in een plezierige werkomgeving centraal in Noord-Holland? Kies dan voor het Olympiapark Alkmaar.

Meer weten over de kavels en mogelijkheden in Olympiapark Alkmaar?
Neem dan contact op met Kuijs Reinder Kakes.